Notícies

Estimado socio/socia: Ante la imparable subida en el precio de la energía en el mercado eléctrico desde el pasado junio, y después de varios meses intentando no repercutir el sobrecoste a nuestros socios, finalmente el pasado mes de octubre, y muy a nuestro pesar, nos vimos...

Estimado socio/a: A partir del próximo 1 de junio entrará en vigor una nueva normativa estatal (1) que modifica la estructura tarifaria, estableciendo nuevos peajes de acceso y nuevos periodos horarios de consumo de energía eléctrica y potencia. Como consecuencia de ello, su distribuidora  procedererá a adaptar...

Diumenge passat 7 de maig l'Orquestra Simfònica de la Ribera i la Schola Cantorum d'Algemesí van oferir a l'Església de Guadassuar un concert basat en “La creació”, un dels oratorios més coneguts del compositor Joseph Haydn. Aquesta cita musical, subvencionada per Coopelec, va ser tot un èxit d'assistència i va congregar a molts ciutadans de la nostra comarca.

Des del passat 4 i fins al pròxim dia 31 de març se celebra el Campionat Regional de Colombicultura a Guadassuar, un esdeveniment amb molts seguidors de la nostra localitat i en el qual COOPELEC col·laboradora amb l'equip de colombicultura de la localitat. Organitzat per la Federació de Colombicultura de la Comunitat Valenciana en aquesta cita per als amants d'aquesta modalitat esportiva en la qual també participen l'Ajuntament de Guadassuar, la Generalitat Valenciana i les Diputacions de València, Castelló i Alacant.

Amb la finalitat d'oferir un servei més còmode, ràpid i eficaç hem engegat dues iniciativa perquè els nostres abonats tinguen la màxima informació sobre la seua factura: un servei d'avisos SMS i la factura electrònica. Tots dos, que en principi no substitueixen a la notificació en el domicili, ens permetran estalviar temps i recursos econòmics (en la impressió i enviament de paper) que, com és habitual, donarem a causes socials. A continuació t'ho expliquem.

Com és habitual dimarts que ve 2 de febrer celebrarem la Festa de Candelaria (també coneguda com a Presentació del Senyor o festa de la llum). Est és un dels esdeveniments més importants i significatius organitzats des de la nostra cooperativa en honor a la Patrona de la Llum. Compartim amb vosaltres totes les activitats previstes per a aqueix dia i que inclouen la tradicional missa i el sorteig de regals.