Festa de la Candelaria 2017: activitats

Festa de la Candelaria 2017: activitats

Com és habitual dimarts que ve 2 de febrer celebrarem la Festa de Candelaria (també coneguda com a Presentació del Senyor o festa de la llum). Est és un dels esdeveniments més importants i significatius organitzats des de la nostra cooperativa en honor a la Patrona de la Llum. Compartim amb vosaltres totes les activitats previstes per a aqueix dia i que inclouen la tradicional missa i el sorteig de regals.

Missa de la Festa de la Candelaria

Les activitats de la Festa de la Candelaria de Guadassuar començaran a les 12:00 hores amb la tradicional missa que tindrà lloc en l’Església Parroquial Sant Vicent Màrtir de la localitat. Abans de la missa, els membres del Consell Rector de COOPELEC donaran les tradicionals “candeletes”.

Enguany actuaran com a padrins d’aquesta festa els xiquets Samuel Pérez Girbes i Ruth Molina Noguera.

 

Sorteig de regals per als socis

Després de la missa se celebrarà en el saló d’esbarjo Guadacoop (El Catòlic) el sorteig de regals i electrodomèstics, entre els quals destaquem:

1 TELEVISOR LG 43” FHD

5 CAFETERA CAFFITALY

1 TELEVISOR LG 32” HD

5 PLANXA PER A ROSTIRPRINCESS

3 TELEVISOR TELEFUNKEN 24” HD

5 BATEDORES BOSCH

5 ASPIRADORES BOSCH DUAL

5 MICROONES ORBEGOZO

 

Sorteig d’un quadre del Concurs Nacional de Pintura Guadassuar

Des de la cooperativa esperem que pugueu participar en tots els actes que hem organitzat per a celebrar la festivitat de la Candelaria per ser una de les nostres festes més simbòliques. Tots els socis esteu convidats a participar.

Us esperem!