Servicoop

SERVICOOP és una gasolinera gestionada directament per COOPELEC. Ofereix unombroses avantatges per al socis de la cooperativa. Aquesta iniciativa es va engegar en 2014 per a “retornar” als socis alguns del beneficis que la cooperativa obté per la venda d´energia verda i que no por retribuir-los de forma directa.

La nostra gasolinera va obrir les portes al públic a l’octubre de 2015. Els beneficis per als socis són molt clars però bàsicament es resumeixen en un: gaudeixen d’una estació de Servei LOW COST però amb la filosofia d’una estació de servei convencional. A més SERVICOOP està compta amb assistència humana 16 hores al dia el que garanteix llocs de treball per a la localitat i la comarca.

D’altra banda i seguint amb la nostra filosofia de sensibilització social per a un ús eficient i intel·ligent de l’energia , SERVICOOP ha engegat la primera electrolinera de la Comunitat Valenciana (estació de Recarrega Energètica -Gestor de Càrrega-) que compta amb tres punts de recarrega per a vehicles elèctrics amb sistemes de recarrega lenta o ràpida (en aquest cas el vehicle es recarrega en 15-20 minuts).

A més d’oferir aquest servei, en SERVICOOP els socis també poden trobar productes com per exemple el GLP (Gas Liquat) que fa que el motor contamine menys.