Campionat Regional de Colombicultura Guadassuar

Campionat Regional de Colombicultura Guadassuar

Des del passat 4 i fins al pròxim dia 31 de març se celebra el Campionat Regional de Colombicultura a Guadassuar, un esdeveniment amb molts seguidors de la nostra localitat i en el qual COOPELEC col·laboradora amb l’equip de colombicultura de la localitat. Organitzat per la Federació de Colombicultura de la Comunitat Valenciana en aquesta cita per als amants d’aquesta modalitat esportiva en la qual també participen l’Ajuntament de Guadassuar, la Generalitat Valenciana i les Diputacions de València, Castelló i Alacant.

Originàriament la colombicultura consistia en la cria de colomes que després s’ensinistraven per a utilitzar-los com a correu (colomes missatgeres). Des del segle XIX aquesta pràctica es va modificar i la cria de colomes i va convertir en un esport.

 

Campionat Regional Colombicultura Guadassuar

 

Colombicultura de coloms esportius

Els coloms esportius tenen de gran prestigi a Espanya, existeixen diferents proves regionals, provincials, regionals i nacionals. En la Comunitat València se celebren algunes d’elles com per exemple el Campionat Regional de Guadassuar.

Els coloms esportius són una sub-raça de la coloma buchona espanyola . Són colorits, tenen un port atlètic i estan dotats d’un plomatge espès i suau.

Ací us deixem unes fotos de l’equip de Colombicultura de Guadassuar i els vídeos amb algunes de les jornades ja celebrades. Com és habitual, des de la nostra Cooperativa col·laborem amb aquest tipus d’iniciatives motor social per al nostre poble i per a la nostra comunitat.

Club Colombicultura Guadassuar
https://www.youtube.com/watch?v=wRZLHVAs1lE&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=N1TrWO8kSGA&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=Df-dYYTZe_s&feature=youtu.be

Més informació:

http://realfec.es/
http://colombiculturacv.es/regional-de-guadassuar/