Avise SMS i factura electrònica per als nostres socis

Avise SMS i factura electrònica per als nostres socis

Amb la finalitat d’oferir un servei més còmode, ràpid i eficaç hem engegat dues iniciativa perquè els nostres abonats tinguen la màxima informació sobre la seua factura: un servei d’avisos SMS i la factura electrònica. Tots dos, que en principi no substitueixen a la notificació en el domicili, ens permetran estalviar temps i recursos econòmics (en la impressió i enviament de paper) que, com és habitual, donarem a causes socials. A continuació t’ho expliquem.

SMS: anticipa’t a la teua factura de la llum

Aquesta iniciativa ha sigut engegada amb l’objectiu que els socis de la nostra cooperativa tinguen la màxima informació sobre la domiciliació bancària de la seua factura anticipadament. Així, els socis que ho desitgen rebran des d’aquest mes i de forma mensual un avís SMS en el qual s’indicarà la data de presentació del càrrec en el banc, l’entitat bancària, l’import de la factura i el compte de domiciliació. D’aquesta forma podrà fer una previsió de despeses abans que la factura siga gestionada pel banc.

El servei d’avís de facturació per SMS només podran realitzar-ho aquells membres de COOPELEC que ens hagen facilitat el seu nombre de mòbil. Com creiem que aquesta iniciativa és interessant i útil per a molts dels nostres cooperativistes, tots aquells que vulguen rebre aquest avís per SMS poden passar-se per les nostres oficines per a donar-nos o actualitzar el seu nombre de mòbil i que així puguem incloure’ls com més prompte millor en la nostra base de dades.

Factura electrònica amb finalitats “solidàries”

D’altra banda, des de COOPELEC hem detectat que moltes vegades les factures de paper no es consulten. Per açò, i fins que que es desenvolupem la seu electrònica amb un accés als socis perquè puguen consultar directament la seua factura, anem a engegar una iniciativa que pretén eliminar el major nombre de factures en paper, reduint els costos de facturació i contribuint a l’estalvi de paper.

Tots els socis de COOPELEC que ho desitgen rebran la seua factura en format PDF en el seu correu electrònic. Per açò hauran de passar-se per les oficines de la cooperativa, indicar la seua adreça d’e-mail i donar la seua conformitat a la baixa de l’enviament postal.

Per a fomentar aquesta iniciativa, que per la nostra filosofia des de la cooperativa considerem prioritària, per cada soci que sol·licite l’enviament de la seua factura per correu electrònic lliurarem UN EURO (per cada factura) a una associació local que desenvolupe iniciatives socials.

En COOPELEC creiem en el futur i estem convençuts que un món millorés posible. Volem contribuir a açò i amb aquestes dues iniciatives ens acostem a aquest objectiu.