Servicoop tanca el seu primer any amb resultats positius

Servicoop tanca el seu primer any amb resultats positius

Servicoop, la gasolinera de la Cooperativa Elèctrica de Guadassuar, tanca el seu primer any amb valoracions molt positives tant pel seu funcionament, com a nombre d’usuaris a l’alça i quantitat de combustible venut. Els resultats obtinguts i la confiança que els veïns de Guadassuar han dipositat en aquesta iniciativa ens impulsen a seguir treballant en projectes que seguisquen aquesta línia de treball per a la millora del nostre poble.

Encara que el projecte va començar en 2014 la cooperativa elèctrica de Guadassuar va engegar Servicoop a l’octubre de 2015. L’objectiu inicial era crear una gasolinera de baix cost per a retornar als seus socis els beneficis que la cooperativa obté per la venda d’energia i que no pot retribuir-los directament.

En aquests mesos Servicoop s’ha convertit en una de les gasolineres més barates de la Comunitat Autònoma i centenars d’usuaris han repostat en les nostres instal·lacions.

En línies generals Guadassuar ha acollit amb molt bones expectatives la nostra gasolinera des del primer dia. Així ho avalen les xifres obtingudes en el nostre primer any.

Servicoop: exercici 2015-2016 en nombres

1.911.797 litres de gasoil venuts.
457.520 litres de gasolina venuts.
31.661 litres de gas liquat del petroli (GLP) venuts.
1.525 targetes de fidelització expedides entre els nostres socis.

La targeta de fidelització: més beneficis per als socis de Coopelec

La targeta de fidelització de Servicoop ss gratuïta i permet la domiciliació de pagament en diferents entitats financeres. La seua finalitat és incentivar les compres i serveis de la nostra gasolinera i impulsar l’economia i el comerç local a Guadassuar. Pot usar-se per a la compra de combustible i en totes les campanyes i promocions que la cooperativa determina amb aquesta finalitat.

Fins avui més de 600 socis han pogut canviar ja els punts de la seua targeta de fidelització per llavats de cotxe o combustible gratis.

Foment d’energies verdes en el transport

Servicoop ofereix importants avantatges per als socis de Coopelec. Quasi tots ells són ciutadans de Guadassuar que poden gaudir d’una gasolinera lowcost però amb la filosofia de servei d’una gasolinera convencional. Així tenen els preus del combustible ajustats al màxim (amb l’important estalvi econòmic que açò suposa) però amb instal·lacions assistides durant 16 hores al dia per personal.

Així que, a més de ser un servei addicional per als socis de la nostra cooperativa, Servicoop ofereix una mica més a Guadassuar i la seua comarca. La seua filosofia de “gasolinera convencional” li ha permès convertir-se en un xicotet generador d’ocupació a nivell local i en una aposta directa per la innovació i el futur sent la primera “electrolinera” d’ús públic de la Comunitat Valenciana.