Homenatgen tres membres de Coopelec de Guadassuar

Homenatgen tres membres de Coopelec de Guadassuar

L’elèctrica atorga una placa commemorativa als directius que van cessar en el passat mes de juny.

La Cooperativa Elèctrica de Guadassuar ha rendit homenatge a tres membres de la junta rectora que van cessar en el seu càrrec el passat mes de juny. La signatura va atorgar plaques commemoratives per reconèixer els seus anys de treball i servei a la companyia. L’emotiu acte va tenir lloc el passat 8 de desembre. Durant un dinar de germanor amb tots els membres de la junta, es va honrar a Arturo César Sanz Barrios, Vicente Noguera Montañana i Joaquín Gimeno Asensi.

Més de seixanta anys a la cooperativa acumulaven els tres homenatjats en el moment en què van cessar en els seus respectius càrrecs. Per aquest motiu, la cooperativa elèctrica va decidir que era menester organitzar un acte que estigués a l’altura d’un full de serveis semblant.

Arturo César Sanz Barrios va ser secretari del consell rector entre 1992 i 2016. El mateix nombre d’anys, 24, va dedicar Vicente Noguera Montañana a l’empresa, exercint com a vocal. Per la seva banda, Joaquín Gimeno Asensi va ocupar el càrrec de vicepresident de la cooperativa durant 22 anys, entre 1994 i 2016.

El president de la cooperativa, José Vicente Sais Noguera va dedicar un emotiu discurs als tres homenatjats, destacant el seu treball, dedicació i compromís durant més de dècades. Aquesta gratitud va quedar plasmada en una placa commemorativa que el mateix president va lliurar en mà a cada un.