Concurs Pintura ràpida Vila de Guadassuar

Concurs Pintura ràpida Vila de Guadassuar

Dissabte passat 14 de gener i per sisè any consecutiu es va celebrar una nova edició de el “Concurs de pintura ràpida Vila de Guadassuar”. Aquest concurs, que té com a objectiu promoure els espais de la nostra localitat, està enquadrat dins de la “Fira i Festes en honor a Sant Vicent Màrtir”.

La participació en aquest certamen artístic era totalment oberta podent inscriure’s totes aquelles persones que ho desitjaren. El temps per a l’elaboració de l’obra era de 6 hores (entre les 8 i les 15 hores) i el tema sobre el qual havien de versar els treballs es definia com “Guadassuar, carrers, places, gents”.

La inscripció es realitzava aqueix mateix matí en el lloc anticipat per l’organització i que s’indicava en les bases del concurs.

Un quadre de la nostra Ermita

El jurat Concurs Nacional de pintura ràpida Vila de Guadassuar, format per persones vinculades al món de l’Art i la Cultura, va decidir atorgar el primer premi a l’artista Manuel Castillero. El segon premi del Concurs Nacional de Pintura rápida Vila de Guadassuar, dotat amb 1200 € i atorgat per la nostra cooperativa, li va ser concedit a l’artista madrileny Juan Manuel Campos Guisat. COOPELEC va comprar un altre quadre, que representava la nostra Ermita, un lloc emblemàtic per a la cooperativa ja que els nostres orígens se situen allí, en un molí proper.

premi pintura ràpida Guadassuar